Salut

Tres embarassades avorten pel brot de listeriosi a Sevilla i Madrid

Ja són quatre els casos confirmats de morts de fetus per listeriosi

Hi ha un quart cas pendent del resultats

Dues embarassades ingressades en els hospitals sevillans de Virgen Macarena i Virgen del Rocío i que havien ingerit aliments contaminats pel brot de listèria han avortat en les últimes hores, segons ha informat la Junta d’Andalusia en un comunicat. Poca estona més tard ha transcendit que una altra embarassada ha perdut el seu bebè a Madrid, també per contaminació de la carne de La Mechá.

Una de les dones de Sevilla estava embarassada de 8 setmanes i l’altra de 32 i, a falta dels resultats definitius, “al sospita diagnòstica és que la mort dels fetus s’ha produït per contaminació del líquid amniòtic per listèria”, segons la conselleria andalusa de Salut i Famílies.

Amb aquests dos avortaments a Sevilla ja són tres els confirmats per aquest brot de listeriosi a Andalusia, mentre que un quart cas està pendent de confirmació. A Madrid, on hi ha una trentena d’infectats, és el primer cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia