Societat

A Sant Joan les Fonts es troben a la plaça

L’Ajuntament organitza reunions mensuals amb els veïns en uns berenars informals a la via pública

Es faran de manera rotatòria als tres nuclis del municipi

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha ideat un nou format de contacte amb els veïns en un ambient distès, batejat amb el nom de Quedem a la plaça. Es tracta d’uns berenars populars en espais públics, compartits entre els membres de l’equip de govern i els ciutadans que hi vulguin participar. Tindran una periodicitat mensual i es faran de manera rotatòria als tres nuclis del municipi: Begudà, la Canya i Sant Joan. La primera convocatòria és el dia 12, de les cinc de la tarda, a la plaça de Cal Rei.

Quedem a la plaça va ser presentat aquesta setmana a la premsa per l’alcaldessa, Maria Vidal, i la regidora d’Atenció al Ciutadà, Anna Serra. L’objectiu de la trobada –van assenyalar– no és sinó “trencar la barrera entre l’Ajuntament i les persones”, “donar veu als veïns de la zona i escoltar les seves necessitats i inquietuds per poder recollir-les, debatre-les i, finalment, resoldre-les tan aviat com sigui possible”.

La iniciativa forma part d’un paquet de mesures per fer més fluids els contactes entre el consistori i els veïns. Una altra és la posada en servei d’un canal de WhatsApp a través del qual els usuaris disposaran d’informació municipal “per estar al dia de l’actualitat, i rebre l’agenda mensual i avisos en situacions d’emergència”. Per afegir-s’hi, tan sols cal enviar un missatge al número 621 241 458 per sol·licitar rebre informació i seguir les instruccions que s’hi indiquen, va explicar l’Ajuntament.

Descentralització

Una tercera novetat en aquesta línia la va avançar l’alcaldessa en la presentació de Quedem a la plaça: la creació de dos punts d’atenció al ciutadà als nuclis de la Canya i Begudà, un projecte en el qual s’està treballant, va assenyalar Vidal.

LA DATA

12.09.19
Tindrà lloc
el primer ‘Quedem a la plaça’, a les cinc de la tarda, a la plaça de Cal Rei.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia