Societat

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer 4 de 8 a Califòrnia

Els Verds actuen a les bodegues Marimar de Torres i a la Baker Beach, a tocar del Golden Gate

Els Castellers de Vilafranca han visitat aquest dimecres les bodegues de Marimar Estate de les bodegues Torres a la regió de Sonoma, on hi han descarregat el 4 de 8, el primer castell de vuit pisos del viatge dels Verds a Califòrnia . També hi han completat la torre de 7, el 3 de 7 net i un vano de cinc.

La delegació de 180 castellers de Vilafranca s’ha desplaçat després fins Baker Beach, una platja a tocar del Golden Gate, on hi han fet una altra actuació amb un dels emblemes més coneguts de la ciutat, de fons. Els Verds hi han descarregat el 5 de 7, la torre de 7, el 4 de 7 amb l’agulla, un vano de 5 i 3 pilars de 4.

Aquest dijous, els Castellers de Vilafranca actuaran a la Universitat de Stanford, a la seu de Google i, per acabar el dia, faran els seus castells durant un partit dels Warriors Golden State, un dels equips més destacats de la NBA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia