Societat

Vint entitats gironines reclamen “la fi de les agressions policials”

Vint entitats gironines van fer públic ahir un manifest en què demanen la fi de les agressions policials i exigeixen poder sortir al carrer “sense tenir por que ens detinguin arbitràriament mentre passegem o ens manifestem”. El text Barris rotundament pacífics, promogut per associacions de veïns i socioculturals de la ciutat arran de “l’actuació policial provocadora, desproporcionada i indiscriminda” de la setmana passada a Girona, deixa clar que “no perquè hi hagi més policia ens sentim més protegides” i reclama ”recuperar l’ús habitual dels carrers”.

En concret, signen el manifest 6 associacions de veïns (Vall de Sant Daniel, Montjuïc, Sant Narcís, Pedret, Pla de Palau-Sant Pau i Devesa-Güell). Les altres 14 entitats són l’AFA Escola Eiximenis, l’AMPA de l’Escola Annexa-Joan Puigbert, la Fal·lera Gironina, el Casal Independentista El Forn, Orella Activa, Burg de Sant Pere de Galligants, Més Barris Menys Pisos Turistics, el Sindicat de Llogateres de Girona, la PAH Gironès, la Fundació Ser.Gi, la Plataforma per la Dignitat de Font de la Pólvora, l’Ateneu 24 de Juny, la Mesa d’Entitats per la Participació i Girona Acull.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia