Societat

Moda

El Rec més glamurós

El Rec.0 organitza visites a antigues adoberies i a adoberies encara en funcionament, com Curtidos Badia, que ven a marques de luxe

Centenars de persones han visitat el barri i han comprat estocs de més de 80 marques que hi exposen

L’adoberia Cal Granotes, una antiga fàbrica del s. XVIII que avui forma part del Museu de la Pell d’Igualada, obrirà aquest matí les seves portes per ensenyar a tothom que s’hi vulgui apuntar com adobaven la pell i tot el procés que se seguia per transformar una pell crua en cuir. Aquesta és una de les visites guiades que es fan a l’antic barri industrial del Rec amb motiu de la desena edició del Rec.O, un festival de la moda en el qual s’apleguen les primeres marques tèxtils i del cuir del món i posen a la venda els seus estocs, un festival que va néixer –i continua amb el mateix objectiu– per reivindicar aquest barri i no deixar-lo morir, atès que amb els anys moltes adoberies van anar tancant. Una de les que no van tancar i manté el seu ritme trepidant és Curtidos Badia, que avui també es podrà visitar. Treballa per a marques de moda de luxe proporcionant-los pells de qualitat. Visitar la fàbrica per després poder dir que has vist el primer pas cap a la fabricació d’una bossa o un cinturó d’Hermès, Christian Dior, Armani o Versace, per exemple. El Rec.0 és una magnífica oportunitat per veure com es treballa la pell, les antigues adoberies i per, alhora, comprar estocs de roba de desenes de marques. Tot això amanit amb concerts i altres activitats per a tots els públics.

La desena edició del Rec.O, que va començar el dia 6 i acaba dissabte, dia 9 i de reflexió, ha estat ple de gent des del minut 1 (s’hi preveu una assistència final de 120.000 persones). Avui a la tarda s’espera un ple total en una de les actuacions d’aquestes que ara estan tan de moda i agraden, sobretot a la gent jove, una “batalla de galls”. Rec Battle: Lluita de galls al Rec, es farà a les cinc de la tarda a la plaça d’Estrella Damm i serà –no s’espantin!– una batalla entre diversos cantants de rap. Discjòqueis i altres concerts durant tot el dia per amenitzar les compres i mostrar el barri viu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia