Societat

Un foc a les vies obliga a aturar els trens entre Caldes i Sils

Els bombers van haver d’apagar una pila de matalassos, rodes i troncs

Un foc a les vies del tren va obligar, ahir a la nit, a interrompre la circulació ferroviària entre Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva. Segons els bombers, que es van desplaçar al lloc de l’incendi alertats per la companyia Renfe, les flames van cremar una pila de matalassos, rodes i troncs. Renfe treballava ahir a la nit amb la hipòtesi d’un sabotatge.

El foc es va originar a l’altura de Sils i va afectar les dues vies que canalitzen la circulació de trens entre Barcelona i Girona. Es va detectar poc abans de les nou de la nit i va obligar a interrompre el servei de les línies R11 i RG1. Un tren de passatgers va quedar aturat prop de la zona afectada i va caldre immobilitzar-lo mentre els tècnics d’Adif tallaven el subministrament elèctric de la catenària per supervisar i reparar els danys causats pel foc.

Abans de les onze de la nit, Renfe informava que s’havia restablert el trànsit de trens, amb retards de més de mitja hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia