Societat

La Generalitat destina a habitatge social 32 immobles d’herències intestades

Se sumen a 17 pisos que la Junta d’Herències va cedir a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya l’any passat

La Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya ha acordat destinar 32 immobles procedents d’herències intestades a habitatge social.

La decisió s’emmarca en el Tercer Pla de Suport al Tercer Sector i el Protocol i el conveni entre la Generalitat i l’AHC, segons el qual les finques urbanes provinents d’herències intestades aptes per cobrir les necessitats de persones en situació d’emergència social s’han de destinar a habitatge social.

Els 32 immobles se sumen a 17 pisos, també procedents d’herències intestades, que la Junta d’Herències va cedir a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya l’any passat. D’aquests pisos, set s’han entregat a entitats del Tercer Sector mentre que la resta estan en fase de rehabilitació.

En paral·lel, la Generalitat va destinar 2,2 milions d’euros a l’adquisició de 35 habitatges de lloguer social l’any passat. La quantitat invertida es va obtenir a través de la venda de setze finques urbanes procedents d’herències intestades que l’administració catalana va adjudicar en subhasta pública, ja que no complien els requisits per ser destinats directament a habitatge social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia