Salut

L’hospital de Blanes facilita el son als pacients

Amb el lideratge d’infermeria, el centre fa accions perquè el malalt dormi sis hores

L’hospital comarcal de Blanes ha posat en marxa una iniciativa per afavorir el son nocturn dels pacients. Amb el programa Atrapa el son, el centre hospitalari, amb el lideratge del personal d’infermeria, farà accions perquè els malalts hospitalitzats tinguin un clima de tranquil·litat que els permeti dormir sense interrupcions des de la mitjanit i fins a les sis del matí.

Les decisions van encaminades a reduir la intensitat de la llum o reorganitzar les cures per crear un clima de tranquil·litat. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), que gestiona l’hospital, informa que algunes de les mesures aplicades són “abaixar el to del timbre, concentrar el desplaçament de carros per la planta durant el dia i [...] incentivar que professionals, pacients i acompanyants utilitzin un to de veu més baix”. El centre ha editat díptics i cartells perquè tothom col·labori a “aconseguir un ambient més calmat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia