barcelona

El «New York Times» descobreix amb Gramona els caves catalans de llarga criança

El redactor en cap de la secció de vins de The New York Times ha publicat un article al diari en què assegura que el Gramona III Lustres Brut Nature Gran Reserva 2001 li ha fet canviar el concepte que tenia dels caves catalans. Eric Asimov declara que la seva opinió sobre el cava ha canviat després d'un tast en què va descobrir aquest gran reserva. El periodista destaca que aquest cava, elaborat a Sant Sadurní d'Anoia amb la varietat xarel·lo, que descansa almenys cinc anys a la cava, té una cremositat i unes aromes de fruits secs molt preuats en els grans xampanys de llarga criança: «Això m'ha fet veure que el cava té un potencial molt superior al que jo li havia atorgat fins ara.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri d’Olot

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt