Societat

La supressió de fires preocupa el comerç olotí

Reclamen el manteniment de les inversions en dinamització

Com era previsible, l’anunci que l’any vinent no s’organitzaran diverses fires que es feien a Olot perquè es retallaran els recursos de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha causat preocupació al sector del comerç local. L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) va emetre ahir un comunicat en què remarca que les activitats de dinamització, encara que no siguin estrictament comercials, “impulsen l’afluència de gent a la ciutat i aconsegueixen un turisme de qualitat”. “Volem deixar clar –hi afegeixen– que el nostre sector també viu del turisme i dels visitants que s’acosten a la Garrotxa.” Consegüentment reclamen que es continuï invertint en activitats com ara fires.

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, va anunciar dilluns que l’Ajuntament renunciava a organitzar l’any vinent la fira Orígens i la de l’embotit, la campanya Olotx2 i el festival de música vocal Veus, esdeveniments als quals es destinaven 200.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia