Societat

Sis línies de tren interrompudes i retards a l’AVE a causa del temporal

També hi ha demores en diversos punts de la xarxa ferroviària catalana

Sis línies de tren estan interrompudes a causa dels efectes del temporal Gloria. La circulació està suspesa entre Arenys i Maçanet, afectant les línies R1 i RG1. El tram entre Blanes i Maçanet es cobreix actualment amb un servei alternatiu per carretera i el tram entre Maçanet i Portbou es fa amb trens de la línia R-11 amb afectacions superiors als 45 minuts.

Entre Arenys i Barcelona s’ofereix un tren per hora i sentit. A més, no hi ha servei de l’R1 i l’R4 entre l’Hospitalet i Molins de Rei per un arbre caigut sobre la via. El mateix passa a l’R13 entre Roda de Mar i Sant Vicenç de Calders, i a l’R15 entre Reus i Ascó.

D’altra banda, es registren retards d’entre 15 i 30 minuts a l’AVE per limitacions de velocitat derivades del temporal.

També hi ha demores en altres punts de la xarxa ferroviària. A l’R2 Nord hi ha retards de 30 minuts després d’unes hores d’interrupció, així com a l’R3 i a l’R2 Sud.

La línia R3 de Rodalies de Renfe ha hagut de ser interrompuda cap a dos quarts de nou de la nit entre Vic i Puigcerdà per una esllavissada de pedres entre les poblacions de Ripoll i Ribes de Freser. En un primer moment la suspensió del servei havia d’afectar només el tram entre Ripoll i Ribes de «freser, però més tard la companyia ha decidit suspendre el servei entre les capitals d’Osona i la Cerdanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia