Societat

Més actes a la Fira del Porc de Canet d’Adri

Després de l’èxit aconseguit l’any passat, amb gran increment de visitants, la mostra augmenta l’oferta amb més parades, rutes, tallers i furgoteques

Canet d’Adri ultima els preparatius per acollir, diumenge, un dels dies més esperats de la vila amb la celebració de la novena Fira del Porc: “És la mostra del poble, l’única que fem, i per això és molt esperada i estimada”, la defineixen fonts de l’Ajuntament, que també recalquen que “té la participació de totes les associacions culturals del poble, que s’uneixen per donar forma al programa festiu”. A més, l’any passat la fira va ser un èxit. Va superar totes les expectatives amb un increment enorme de visitants: va rebre més de 1.500 persones i va servir uns 800 àpats. Xifra que s’espera repetir aquest any: “El temps acompanyarà i a més hem augmentat l’oferta en la programació.” Així, el programa per a aquest 2020 ofereix més parades, furgoteques i tallers infantils gratuïts; es farà més xocolata per repartir en la xocolatada popular, hi haurà exposició de cotxes Rally i la sortida dels gegants de Montcal inclourà espectacle musical. Així mateix, aquesta edició ofereix dues rutes guiades a peu en lloc d’una a la font de la Torre, la novetat de l’any passat i que va tenir molt bona acollida. És una font molt coneguda, però que amb aquests recorreguts es podrà conèixer des d’una perspectiva diferent, ja que una guia local explicarà anècdotes de la zona i en descobrirà la flora i la fauna. És una caminada circular, d’una hora i mitja de durada, apta per a tots els públics i gratuïta.

Com és habitual, la programació ofereix també fira artesana, inflables, esmorzars i dinars amb elaborats del porc, exposició de vehicles clàssics, concursos... I les esperades mostres d’especejament del porc i elaboració d’embotits, una oportunitat per veure en directe com es talla un porc sencer i se n’aprofiten totes les parts, que després els visitants poden comprar. També es mostra com es fan les botifarres i alguns embotits.

Dades d’interès:

Data: diumenge 9 de febrer.

Lloc: pavelló municipal (amb pàrquing).

Horari: de 9 a 18 h

Més informació:

canet-adri.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia