El Fòrum Valencià del Llibre condemna l'atac a la llibreria de la UV

El Fòrum Valencià del Llibre ha emés un comunicat en què manifesta «la més contundent condemna» a l'assalt patit aquest matí per la Llibreria de la Universitat de València. «Uns fets que, per reiterats, podem qualificar d'impunes a més de vandàlics», remarca el comunicat.

«Tota la gent del món del llibre manifesta el seu rebuig més absolut i exigeix de les autoritats competents la ràpida identificació dels culpables i la depuració de responsabilitats», s'afig.

El Fòrum Valencià del Llibre està integrat per l'Associació de Bibliotecaris Valencians (ABV), el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), l'Associació de Distribuïdors de Llibres de València (ADILEVA), l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV), l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (secció del País Valencià) (AELC), l'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV) i el Gremi de Llibrers de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.