Salut

Almirall posposa un congrés de 600 professionals a Barcelona pel coronavirus

L’empresa ha activat el protocol de pandèmia i ha limitat els viatges a la Xina i la resta d’Europa

La farmacèutica catalana Almirall ha decidit aquest dimecres posposar un congrés de 600 dermatòlegs, 150 dels quals provinents d’Itàlia, que s’havia de celebrar a Barcelona per l’evolució del coronavirus.

L’esdeveniment, batejat com a ‘Skin Academy’, estava previst per aquest cap de setmana i havia de tenir lloc al Centre de Convencions i Conferències de Barcelona (CCIB), segons han confirmat fonts de l’empresa. Després de conèixer el primer cas de Covid-19 a la capital catalana, l’empresa va decidir ajornar el congrés fins a finals d’any per “garantir la seguretat” dels assistents.

En paral·lel, la companyia ha activat també el protocol de pandèmia i ha limitat els viatges dels treballadors a la Xina i la resta d’Europa. “El nombre de casos a Espanya i Europa no és alarmant però hem de treballar per protegir, salvaguardar i prevenir l’expansió del virus”, han afirmat fonts de la farmacèutica. En aquest context, l’empresa considera també que els metges han d’estar “a l’hospital treballant” i no en un congrés.

Tot i que encara no s’ha declarat com a pandèmia, Almirall ha començat a aplicar el protocol recomanat en aquests casos. En concret, ha impulsat mesures per “evitar” l’expansió del virus com, per exemple, limitar els viatges dels empleats a la Xina i a la resta d’Europa. A més, han augmentat el nombre de mascaretes i dispensadors de gel desinfectant.

A la filial de la companyia a Itàlia, l’empresa ha recomanat als empleats treballar des de casa i evitar visites, sobretot en les zones més afectades per l’expansió del virus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia