Societat

societat

Campanya contra el tancament d’una escola a Balaguer

La plataforma Salvem l’Àngel Guimerà va presentar ahir a la Paeria de Balaguer les 1.152 signatures que ha recollit contra el tancament de l’escola. La plataforma considera que es tracta d’una decisió unilateral presa pel consistori i per Educació i lamenta que els intents d’establir una comunicació oberta amb aquestes institucions “han estat improductius”. En aquest sentit, l’entitat reclama poder reunir-se amb els tècnics i que s’estudiïn alternatives que no siguin el tancament del centre. El departament i la Paeria defensen que l’objectiu de la mesura és lluitar contra la segregació escolar. Asseguren que el tancament no és una decisió ferma i que abans de tirar-la endavant volen escoltar i tenir en compte els diferents agents implicats.

La plataforma Salvem l’Àngel Guimerà va insistir, però, a reclamar que es tiri enrere aquesta decisió perquè “és una escola pública i una de les primeres de Balaguer i, a més, és un servei del nucli antic”, segons va explicar la representant de la plataforma i membre de l’AMPA Anna Maria Fernández. La plataforma també vol reunir-se amb tècnics per tal que els expliquin perquè s’avalua la possibilitat de tancar el centre i “per què no es poden buscar altres possibilitats” que no es basin en el cessament de l’activitat del centre educatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia