Salut

Vall d’Hebron només permetrà visites als pacients que estiguin a punt de morir per aconseguir un confinament “més sever”

Un equip de voluntaris trucarà a les famílies per informar de la situació dels pacients

L’Hospital Vall d’Hebron endurirà aquest dimecres les mesures de confinament i només permetrà visites als pacients que estiguin a punt de morir. Així ho ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio, el director assistencial del centre, Antonio Roman, qui ha afirmat que es busca un confinament “més sever” per aturar el coronavirus. El doctor ha afirmat que és essencial mantenir un “espai d’aïllament” i que només es permetrà “un familiar per persona que es trobi en la fase final de la vida”. Per a la resta de pacients es permetrà l’ús de les noves tecnologies i es posarà en marxa un equip de voluntaris que trucarà a les famílies per anar-los informant de la situació dels malalts.

“Hem d’anar cap a una situació d’economia de guerra”, ha afirmat Roman. Ha detallat que ara ja s’havien tancat els bars o els espais de l’hospital on es poguessin acumular persones i que es compleixen de manera estricta les mesures de distanciament.

D’altra banda, ha assegurat estar “amoïnat” per la manca de material i ha reflexionat que en la situació mundial de la pandèmia i de bloqueig de fronteres , “dependència” de l’exterior són “un error garrafal”. Per això, ha apuntat la necessitat que la indústria nacional fabriqui el material, com ja s’ha començat a fer, i ha fet una crida també a que tothom que tingui capacitat per produir els aparells i elements que necessita una UCI ho faci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia