Societat

La residència de Capellades fa arribar el condol

El centre Consorts Guasch manté aïllades 11 persones usuàries dins la residència i fa arribar el condol a les famílies de les 18 persones que han mort els últims dies. Les proves realitzades constaten que només cinc residents van morir per causes naturals i que la resta van donar positiu per coronavirus

Les cambres reclamen més ajudes i no pagar impostos

Les cambres catalanes consideren insuficients les mesures anunciades pel govern espanyol per fer front a la magnitud de l’impacte social i econòmic. Per això proposen diferir les obligacions fiscals i els pagaments deguts a les administracions públiques sense interessos ni recàrrecs durant tres mesos prorrogables. Per als autònoms i les petites i mitjanes empreses es demana condonar les quotes a la Seguretat Social durant tres mesos prorrogables. Les cambres catalanes reclamen el pagament immediat de les administracions públiques de les factures pendents per afavorir la liquiditat en l’economia.

La PAH fa una crida a ampliar la borsa d’habitatge

Des de la PAH de Barcelona volen fer extensiva a la ciutadania en general, no tan sols als propietaris d’habitatges destinats a usos turístics, la crida a destinar habitatges buits i en desús al parc públic. La PAH valora les mesures que ha adoptat l’Ajuntament per a les famílies que no puguin pagar el lloguer.

Tràmits en línia a les oficines d’ocupació

El servei d’ocupació estatal ha reforçat els mitjans d’atenció no presencial arran de l’allau de consultes i sol·licituds i tenint en compte que s’han tancat les oficines al públic. Es recorda als treballadors que són les empreses les que han de fer els tràmits per als ERTO i no els treballadors personalment.

Formació i Treball recull aliments per als vulnerables

La campanya No ens oblidem de tu vol garantir la provisió d’aliments per als col·lectius desafavorits durant l’estat d’alarma. L’entitat, que atén unes 800 persones de risc, ha vist com han augmentat un 70% els àpats que serveixen i confien en la col·laboració d’empreses, restaurants i particulars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia