Societat

Creu Roja respon a la crisi i demana suport

Des de l’inici de la crisi sanitària Creu Roja Catalunya ha mobilitzat un equip de 2.600 persones per atendre persones a més de 150 municipis on s’han distribuït 53.000 quilos d’aliments i medicines. Des que es va iniciar el confinament s’ha fet 35.000 trucades de seguiment i prevenció a col·lectius de risc, en especial a persones que viuen soles. L’acció humanitària per ajudar els més vulnerables necessita, ara més que mai, el suport de particulars, entitats i empreses. L’entitat ha comptat amb el suport institucionals de les cinc institucions econòmiques catalanes Foment del Treball, Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, el Cercle d’Economia i el Círculo Ecuestre.

La Llombardia imposa l’obligació de dur mascaretes

redacció

Les autoritats de la Llombardia, la regió més afectada d’Itàlia pel coronavirus, van ordenar a tots els seus ciutadans que des d’avui utilitzin mascaretes o bufandes per tapar-se el nas i la boca quan surtin de casa. Així, la Llombardia endureix encara més les mesures de contenció de la Covid-19 amb aquesta ordenança.

Els EUA registren 1.480 morts en només un dia

redacció

Els EUA van registrar divendres gairebé 1.500 morts per coronavirus en un dia, xifra que marca un nou rècord, d’acord amb les xifres de la Universitat John Hopkins. D’altra banda, Europa supera el mig milió de contagis i s’apropa a les 41.000 morts, segons les dades del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia