Societat

Ciclistes, corredors i molta gent de passeig en el primer dia de permís per sortir al carrer

Els esportistes opten per les vies verdes en els municipis que en tenen i els que poden també passegen a la platja

Molts ciclistes, corredors i gent de passeig en el primer matí en què es permet als adults sortir al carrer després de setmanes de confinament a casa per culpa del coronavirus. Arreu de Catalunya, i aprofitant el bon temps, molta la gent ha sortit a fer esport entre les sis i les deu del matí. Als municipis amb espais verds o muntanyes, com a les Gavarres de la Bisbal d’Empordà, es podien veure des de primera hora molts ciclistes i corredors pels camins. A la zona de Collserola, a Barcelona, allau d’esportistes, igual que al Passeig Marítim de Badalona, on des de primera hora s’han vist molts corredors i ciclistes, així com parelles caminant prop del mar.

Allau d’esportistes a Collserola

El Parc de Collserola s’ha omplert d’esportistes durant el primer dia en què el govern espanyol ha permès l’activitat a l’aire lliure des que es va decretar l’estat d’alarma. Des de primera hora del matí, centenars de ciclistes i corredors han recorregut les carreteres de la zona, la gran majoria respectant la distància de seguretat. Tot plegat, sota l’atenta mirada de les autoritats policials, que han establert diversos controls abans d’arribar a la carretera de les Aigües, un dels punts més concorreguts. Els agents que es trobaven a l’espai no han detectat cap incidència especialment greu, però sí han comentat que no s’esperaven tanta gent. “La gent ha entès que era obligatori sortir a fer exercici”, bromejaven alguns.

Tot i la forta afluència de persones, al voltant de les deu del matí –hora límit en què la pràctica d’esport a l’aire lliure estava permesa- les carreteres pràcticament s’han buidat i ja només quedaven els residents que sortien a passejar el seu gos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia