Comunicació

SOCIETAT

L’articulista més afuat

Al 2011, amb la mort també prematura de l’escriptor Miquel Pairolí, Manuel Cuyàs va assumir la redacció diària d’un article per al Punt Avui. Han estat deu anys amb milers de peces úniques en la seva secció Vuits i nous, arrapades a l’actualitat i sempre des d’una perspectiva crítica, però sense perdre mai el toc irònic que el va caracteritzar. Aquesta és només una petita mostra del talent amb què sabia tocar els diferents temes amb el seu estil afuat.

Sant Jordi

Com a escriptor d’èxit, Cuyàs va viure en primera línia la festa de Sant Jordi, l’efervescència de les signatures i la persistència de les presentacions de llibres. En aquest article, publicat el 9 de maig del 2020, reflexionava precisament sobre les avantatges d’haver d’ajornar per la pandèmia el Sant Jordi d’enguany.

El judici al Procés

Com a bon articulista va fixar també la seva mirada crítica en temes tan sensibles com el Procés. Aquest és l’article que va dedicar al final del judici als presos independentistes, publicat el 16 de juny del 2019

Jordi Pujol

Cuyàs va escriure les memòries del president Jordi Pujol abans que esclatés l’escàndol de la deixa. Amb el polític hi va mantenir una relació d’amistat i va dedicar-li alguns articles amb posterioritat a la polèmica. Com aquest , publicat el 21 de juliol del 2019.

Sánchez i Cuixart

Atent seguidor del pols del país va mullar-se igualment sobre el tracte que rebien Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. En aquest article, publicat el 18 d’octubre del 2018, reclamava la necessària unitat .

Estimant Mataró

Tampoc va desatendre mai l’actualitat de Mataró, la seva ciutat. Aquest article, publicat el 18 de juliol del 2017, és un dels molts que l’hi va dedicar, en aquest cas en defensa del seu patrimoni.

Gran cinèfil

El cinema era una de les seves passions, darrerament l’hi va dedicar una secció al setmanari La República i molts articles al diari, com aquest que el 17 de gener del 2017 tractava sobre l’admirat director Billy Wilder.

Política espanyola

La política espanyola també va estimular el seu talent d’. En aquest article, publicat el 23 d’agost del 2016, repassava precisament l’estratègia partidista del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia