Societat

Grups reduïts en les visites guiades a Lloret

Cal reserva prèvia per assistir als quatre espectacles, tots a l’aire lliure

L’Ajuntament de Lloret de Mar comença aquesta setmana les visites guiades i teatralitzades, que aquest any es faran a l’aire lliure i en grups reduïts (un màxim de 25 persones, amb mascareta i respectant la distància física d’1,5 m). Hi haurà visites teatralitzades als jardins de Santa Clotilde, als exteriors de Can Saragossa, al cementiri modernista i al castell de Sant Joan. Les dues primeres són novetat.

Als jardins de Santa Clotilde s’hi representarà Somni als jardins en una nit d’estiu, una versió “rústica de Romeu i Julieta”, informa el consistori. Serà els divendres de juliol i d’agost en català (a les 20 h). L’espectacle Sindicat d’escultures al carrer es representarà als exteriors de Can Saragossa, seu dels serveis municipals de Cultura, Patrimoni i Ocupació, els diumenges d’estiu a les 19 h i en català.

Al cementiri modernista hi haurà Las herencias de las Américas tots els dissabtes de juliol a les 21 h i en castellà. En aquesta visita hi ha panteons que recorden alguns dels lloretencs que van anar a fer les Amèriques.

Finalment, els dissabtes d’agost hi haurà una visita al castell de Sant Joan, que ja s’havia fet el 2015. Serà a les 19 h i en català. Els dissabtes, tant al juliol com a l’agost, es manté la ruta indiana (a les 10 h en català i a les 12 h en castellà).

El regidor de Patrimoni, Xavier Flores (Junts), destaca que des de la Unitat de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament s’han adaptat a les circumstàncies, però que l’oferta “inclou prou patrimoni”.

LA XIFRA

1.500
lloretencs tenen el carnet del Museu Obert (MOLL), que dona accés gratuït als equipaments culturals del poble.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia