Societat

361 nous positius a Catalunya en 24 hores

Catalunya ha sumat 361 nous positius per la Covid-19 respecte al balanç de fa 24 hores, segons les últimes dades del Departament de Salut. Són 413 casos menys que els sumats en el balanç anterior. Això situa la xifra global de positius en 75.502. De tots els casos nous, 164 corresponen a la regió sanitària de Barcelona ciutat i 101, a la metropolitana sud, on s’inclou l’Hospitalet de Llobregat, municipi on en els últims dies s’ha constatat un augment de casos.

A la comarca del Segrià, els nous casos són 16, tot i que no hi ha encara dades corresponents a divendres, probablement perquè encara no s’han facilitat a Salut. Pel que fa al nombre de morts, les funeràries n’han reportat nou de noves, vuit més que divendres, i la xifra total és de 12.616.

Un dels brots que preocupa és el del claustre de professors del Perelló, a la regió sanitària de l’Ebre, on s’han comptabilitzat nou positius, tots amb símptomes lleus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia