Salut

El govern està preocupat per l’Alt Empordà

Ho va assegurar ahir la consellera Meritxell Budó en un acte públic

La consellera de Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó, va admetre que “preocupa” l’evolució del coronavirus a la comarca de l’Alt Empordà, en una compareixença pública feta a Sant Gregori per anunciar el repartiment de les subvencions del PUOSC. Quatre són els focus (amb un total de 15 casos) que s’han detectat a la comarca els darrers dies, un dels quals a Figueres, un altre a Vilafant i també un més a Peralada.

L’Alt Empordà és la cinquena comarca de Catalunya amb més incidència de coronavirus en aquesta segona onada. Des de l’1 de juliol, 29 tests PCR (quatre professionals de l’hospital de Figueres) han donat positiu a l’hospital de Figueres i en aquest període s’han produït nou ingressos. A l’Alt Empordà hi ha 57 casos registrats (en aquest recull hi ha també els registrats en l’atenció primària) i, d’aquests, 39 s’han produït a la ciutat de Figueres. A Ripoll s’ha activat el protocol de rastreig arran de dos possibles casos. Són dos monitors d’un gimnàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia