Salut

JAPÓ

Segon dia amb rècord de contagis de Covid-19

El Japó va registrar, aquest dimecres, per segon dia consecutiu, un pic de contagis de coronavirus, amb 1.274 casos detectats, segons el diari The Japan Times. El govern de la capital ha demanat a la restauració i els populars karaokes que tanquin més aviat. Un 64% són joves d’entre 20 i 30 anys. Tòquio no descarta declarar l’estat d’emergència a la capital si la situació no millora en els pròxims dies.

ALEMANYA

El 2020 es viu la recessió més gran des de la guerra

REDACCIÓ

El coronavirus ha portat la primera economia europea, l’alemanya, a la recessió més profunda des del final de la Segona Guerra Mundial, el 1945. La caiguda del producte interior brut (PIB) en el segon trimestre d’aquest és del 10,1% i el retrocés interanual se situa en l’11,7%. “És oficial: som davant la recessió del segle. El que no havien aconseguit ni els cracs borsaris ni les crisis del petroli ho ha fet un ésser diminut de 160 nanòmetres de mida anomenat coronavirus”, va dir l’economista del Dekabank, Andreas Scheurle. A l’inici de la crisi, la previsió de caiguda del PIB era del 4,5%, basant-se en el que havia passat a la Xina. El pronòstic no havia tingut en compte la situació, també molt delicada, dels seus compradors. Com els Estats Units i la resta de la zona euro. Ara consideren que, si tot va bé, caldran dos anys per recuperar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia