Societat

PLATJA D’ARO

Grup Aromar obté el segell Safe Tourism

Els hotels Aromar, Costa Brava, Platja d’Aro i els restaurants Aradi i La Riera, situats a Platja d’Aro, han incorporat un rigorós i exhaustiu pla de contenció Covid safe, que inclou l’adaptació dels processos de neteja i de desinfecció. “Els establiments del grup Aromar Hotels & Restaurants van ser els primers a Catalunya a obtenir el Safe Tourism Certified”, segons asseguren des de l’empresa. Aquest segell és promogut per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) com a prova de la implementació del sistema de prevenció de riscos per a la Salut contra la Covid-19.

El Safe Tourism Certified és un segell voluntari al qual el grup s’ha adherit amb l’objectiu d’acreditar el seu compromís per continuar generant confiança als seus clients, col·laboradors i treballadors en la represa de l’activitat post-Covid. Els nous protocols, que engloben plans de contingència i plans operatius, han estat verificats per auditories externes que acrediten un compliment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia