Societat

Ferran Adrià rep l’equip de persones que treballarà en la primera convocatòria de ‘elBulli1846’

Els professionals seleccionats s’estaran a les instal·lacions fins al 15 de novembre

Ferran Adrià ha rebut el primer equip de professionals que treballaran en la primera convocatòria de ‘elBulli1846’, a Cala Montjoi de Roses (Alt Empordà). L’equip, que va arribar a les instal·lacions l’1 d’agost, farà una estada a l’antic restaurant fins al 15 de novembre.

El xef se n’ha fet ressò a través de les xarxes socials i està previst que durant la primera setmana d’octubre expliqui el seu projecte al Gastronomika 2020 de Sant Sebastià. Adrià parlarà des de Montjoi d’innovació i mostrarà imatges de les noves instal·lacions.

Nou anys després que l’antic Bulli afrontés el seu darrer servei culinari com a millor restaurant del món, el nou Bulli1846 afronta la recta final de les obres, que van començar a principis del 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona