Societat

Un ciclista mor atropellat a la BP-5107 a Sant Pere de Vilamajor

Amb aquesta víctima, són 65 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Els Mossos d’Esquadra detenen el conductor d’un turisme que va atropellar a un grup de cinc ciclistes

Un ciclista, de 44 anys i veí de Vilanova del Vallès, va morir ahir dijous al vespre en un accident de trànsit al punt quilomètric 44,4 de la BP-5107, a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.53 hores.

Amb aquesta víctima, ja són 65 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme va atropellar a cinc ciclistes. I a conseqüència del xoc, en va morir un, un altre ciclista va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau, un altre va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital de Granollers, i dos més van ser traslladats en estat menys greu a l’Hospital de Sant Celoni.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del turisme per cinc delictes: homicidi per imprudència, conducció sota els efectes de l’alcohol, lesions per imprudència, conducció temerària i danys.

Arran de la incidència, es van activar 10 patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques ( SEM ), que també va activar el suport psicològic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia