Societat

Forta pedregada a la Garrotxa i el Pla de l’Estany

El Meteocat havia emès un avís per temps violent al nord de la demarcació

Una forta pedregada va caure ahir al nord de la demarcació. A les dues del migdia, el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) havia emès un avís de perill per temps violent a partir de les quatre de la tarda, amb pronòstic de caiguda de pedres de fins a dos centímetres i de ratxes fortes de vent en forma d’esclafits o mànegues.

El lloc on la tempesta va tenir més incidència va ser la Garrotxa i el Pla de l’Estany. En aquestes comarques van arribar a caure pedres de la mida d’una nou o d’una pilota de tennis de taula. Les xarxes socials es van omplir de vídeos i fotografies de la caiguda de la pedra en poblacions com Albanyà, Sant Ferriol, Serinyà o Maià de Montcal. Malgrat l’espectacularitat de la pedregada, Bombers de la Generalitat no va registrar cap avís d’incidència greu. La tempesta va perdre intensitat i va traslladar-se a última hora de la tarda a les comarques del Gironès i el Baix Empordà, on va ploure poc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia