Societat

BÉATRICE, JOHAN I PATRICIA

TURISTES

“Us ho preneu més seriosament que a França”

Béatrice i Johan Messiaen i Patricia Capamelli han viatjat uns dies del nord de França a Castelldefels.

Heu planificat el viatge amb gaire antelació?
El teníem planificat des de feia un temps, de fet hem vingut diverses vegades. Un familiar té un apartament a Castelldefels i hi venim els estius.
Coneixíeu, abans de venir, les regles sanitàries decretades per prevenir el coronavirus?
Sí, ens vam informar de les recomanacions abans de venir.
I què en penseu? Les trobeu adients?
Sí, de fet són les mateixes que tenim a França. Ens sembla molt bé que es recomani distància, rentat de mans i la mascareta, i ens sembla també molt bé que ens trobem les recomanacions anunciades a les banderoles que ens trobem al passeig marítim. Ens sembla que aquí us ho preneu més seriosament que a França.
A França la mascareta és obligatòria?
No, no és obligatòria com a Catalunya, on sí que veiem que és obligat dur-la sempre. No ens sembla còmode portar-la, però sí segur i convenient.
Us preocupa contagiar-vos del coronavirus durant el vostre viatge?
D’entrada vam pensar de no venir a Castelldefels per les restriccions sanitàries. Després vam veure que la frontera estaria oberta, tot i que en algun moment se n’havia plantejat el tancament, i vam veure que s’havien decretat moltes mesures preventives i ben reglamentades, pel que ens vam animar a venir.
Quins plans teniu?
Visitarem Montserrat, tot i que després de sis anys de venir hem vist moltes coses. Hem vist els edificis de Gaudí, i ara que venim per una setmana ens mourem menys. Un dels plans que tenim és fer esquí nàutic al Canal Olímpic. També anar a alguns restaurants.
El coronavirus us ha fet canviar les activitats previstes en un primer moment?
No, la veritat és que estem fent com de costum.
Com vau viure el confinament a França?
T’hi acostumes. Vam estar confinats dos mesos. Podíem sortir una hora cada dia amb una declaració de responsabilitat. Nosaltres sortíem cada dia a comprar. Ens podíem descarregar la declaració al telèfon. Els que anàvem a treballar també havíem d’omplir la declaració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia