Societat

Fan una prova de 600 km per recollir menjar

La iniciativa del Banc dels Aliments sortirà demà de Sant Martí d’Empúries

Una prova a peu de 600 quilòmetres i que organitza el Banc dels Aliments servirà per recollir menjar durant sis dies, des demà i fins a dissabte que ve. La iniciativa arrencarà demà al matí (8 h) al mirador del port de Sant Martí d’Empúries (l’Escala) i acabarà dissabte a Roquetes (Baix Ebre). Forma part de la campanya La fam no fa vacances “amb l’objectiu de recaptar productes durant el seu recorregut”, informa el Banc dels Aliments.

La prova recorrerà, per etapes, tot el país i passarà, entre altres municipis de la demarcació, per Camallera, Banyoles, Besalú, Oix, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. D’entrada, hi prendran part tretze esportistes –deu homes i tres dones–, que preveuen completar la prova, de punta a punta. En diferents punts del trajecte, s’hi afegiran altres esportistes. Està confirmada la presència del gironí Albert Herrero, proclamat campió d’Europa de rogaine, una modalitat de cursa d’orientació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia