Salut

Arrenca el cribratge massiu al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat

S’adreça als residents al barri que siguin asimptomàtics i tinguin entre 18 i 40 anys d’edat

Continuen els cribratges a Granollers, les Franqueses, Canovelles, Reus i l’Hospitalet de Llobregat

El Departament de Salut ha posat en marxa aquest dilluns al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat un cribratge massiu per detectar possibles contagis de Covid-19 entre els veïns del barri. La recollida de mostres s’adreça als residents del barri asimptomàtics, que tinguin entre 18 i 40 anys i que no s’hagin fet recentment proves PCR.

El punt de recollida de mostres està ubicat al Centre Cívic Sant Ildefons (carrer de la Gerdera s/n, Cornellà de Llobregat). Aquest punt romandrà obert del dilluns 24 al divendres 28 d’agost, de 9.00 a 19.00 hores.

Des de les 9 h, hi ha hagut un degoteig lent de ciutadans que han acudit al centre cívic del barri per sotmetre’s al test i comprovar si són portadors del coronavirus.

Mentrestant, aquest dilluns continuen els cribratges massius que van arrencar la setmana passada a Granollers, les Franqueses, Canovelles, Reus i els barris de Collblanc i la Torrassa, de l’Hospitalet de Llobregat.

L’objectiu de la campanya és contribuir a trobar persones que són portadores del virus sense saber-ho i tallar les cadenes de transmissió de la malaltia.

Els resultats de les proves PCR es podran consultar a en 48 hores a través del web La Meva Salut .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia