Salut

Salut fa cribatges massius aquesta setmana a Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Sant Boi

El departament té previst realitzar milers de proves PCR als barris badalonins de Llefià i Gran Sol; als de la Florida, Pubilla Cases i les Planes de l’Hospitalet; als de Can Palet i Ca n’Anglada de Terrassa i als de Marianao i Can Paulet de Sant Boi

L’objectiu és detectar infectats asimptomàtics de Covid-19 per poder-los aïllar i posar en quarantena els seus contactes estrets

El departament de Salut estendrà els cribratges massius de proves PCR que va començar a fer dissabte en alguns edificis de Badalona, als barris de Llefià i Gran Sol. Aquest dilluns també en farà als barris de la Florida, Pubilla Cases i les Planes de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), als de Can Palet i Ca n’Anglada de Terrassa (Vallès Occidental) i Sant Boi (baix Llobregat).

A Badalona, el col·lectiu diana a la qual van dirigides les proves és el dels joves d’entre 15 i 40 anys i les proves es faran demà, entre les tres i les set de la tarda. De dimarts a divendres es faran en horari de deu del matí a dues del migdia i de les tres a les set de la tarda als CAP Llefià i Gran Sol.

La intenció de Salut és fer més de 15.000 PCR en aquests barris de Badalona.

Als tres barris de l’Hospitalet el cribratge es farà fins divendres, dia 4, en horari de matí i tarda, al casal de la Gent Grant de la Florida; a l’avinguda del Masnou, 50, i a tots els residents de la Florida, Pubilla Cases i les Planes que tinguin entre 18 i 40 anys i no presentin símptomes.

A Sant Boi estan cridats dilluns  a passar la prova PCR del coronavirus tots els veïns que tenen com a centre de referència el CAP Montclar, és a dir, els habitants dels barris de Marianao i Can Paulet, a més d’una part de barri Centre.

Les proves es faran al llarg de tota la setmana al Casal l’Olivera (Plaça Montserrat Roig, 1) de les nou del matí a les set de la tarda.

Demà es reprendran els cribatges als barris de Ca n’Anglada i Can Palet de Terrassa, que es van iniciar la setmana passada a les 4.500 persones que han estat avisades per SMS. També estan convidats a sotmetre’s a la PCR aquells veïns d’aquests barris que no han rebut l’avís.

Les proves es fan al CAP de Sant Llàtzer (Ca n’Anglada) de les vuit del matí a les vuit del vespre, i al CAP Sud (Can Palet), de les nou del matí a les dues del migdia i de dos quarts de quatre a les set de la tarda.

L’objectiu de tots aquests cribratges massius és descobrir persones asimptomàtiques que estan infectades i propaguen el virus sense saber-ho, per poder-les aïllar i posar en quarantena als seus contactes estrets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt