Societat

infraestructures

Renfe recupera dos trens Avant

Figueres i Girona recuperen dos trens Avant que connectaran amb Barcelona a partir del dilluns 5 d’octubre. El primer sortirà de Figueres a les 7.10 h. Això permetrà als viatgers arribar a la capital catalana cap a les 8 h, una de les demandes que tenien els usuaris dels Avant des de Girona i Figueres. El segon serà de tornada, amb sortida a les 18.30 h des de l’estació de Sants. Aquest últim tren començarà a circular el diumenge 4 d’octubre. Amb aquestes dues noves connexions, els viatgers gironins disposaran de vuit trens diaris d’alta velocitat que connectaran amb Barcelona.

A més, Renfe recorda en un comunicat que a poc a poc van recuperant les freqüències habituals, ja que la falta de demanda durant el confinament havia obligat la companyia a reduir el nombre de trens

D’altra banda, Renfe també va explicar en un comunicat que el tren que sortirà al matí des de Figueres-Vilafant continuarà cap a València, ampliant els serveis de connexió entre Catalunya i el País Valencià.

Durant el viatge al tren, és obligatori l’ús de mascareta per part de tots els viatgers. Així mateix, per raons de seguretat sanitària, no es presten els serveis a bord de restauració, repartiment d’auriculars i de premsa, i venda d’articles com es feia abans de la pandèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia