Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

territori

Olost es planteja marxar del Lluçanès quan no fa un any de la creació de la comarca

olost

S’anul·la la Fira de l’1 de Maig per pluja

olot
CAMPRODON

Obren la convocatòria per accedir a 11 habitatges de lloguer social

CAMPRODON
Urbanisme

Adjudicades les obres per renaturalitzar espais i millorar l’enllumenat a la Pineda

Vila-seca
unió europea

Brussel·les investiga Meta per no combatre la desinformació

barcelona

Ane Movilla és la nova presidenta de Turisme Rural Girona

girona

Més de cinc milions per soterrar o desplaçar línies d’alta tensió a Reus, Begues i Rubí

Barcelona
educació

El govern ratifica l’acord per revertir les retallades del personal docent

barcelona
Societat

Mor Yumi Katsura, dissenyadora de moda que va popularitzar els vestits nupcials al Japó