Societat

Ecosol programa activitats culturals a El Coro de Sarrià

Divendres hi ha el primer acte de l’empresa d’economia solidària de Càritas

Ecosol, l’empresa d’economia solidària de Càritas Diocesana de Girona, programa un cicle cultural, entre els mesos d’octubre i desembre, a l’edifici d’El Coro, a Sarrià de Ter, on l’empresa s’ocupa de la gestió del bar cafeteria.

La primera activitat del cicle és una sessió de Micro Obert, que s’organitza conjuntament amb el cantautor gironí Jordi Dalmau, dins el Projecte Mau. Tothom hi pot participar interpretant música, llegint poesia, fent malabarismes... Es farà aquest divendres, de 19.30 h a 22.30 h. Hi haurà dues sessions més, els divendres 6 de novembre i 4 de desembre amb el mateix horari. La programació cultural continuarà el 23 d’octubre a les 19 h amb la xerrada de l’escriptor i docent jubilat Francesc Brunés sobre el procés d’escriptura. El divendres 20 de novembre a les 19 h es presentarà el nou número de la revista Ciutat Nova. L’últim acte serà el divendres 18 de desembre a les 18 h, amb el concert del Duet Acauã. La gerent d’Ecosol, Anna Güell, destaca que es vol que El Coro continuï sent un espai per a la cultura a Sarrià de Ter tot i les circumstàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia