Societat

Protestes a Barcelona per l’enduriment de les restriccions

L’enduriment de les restriccions a la mobilitat per frenar l’expansió del coronavirus ha desfermat les crítiques de persones i col·lectius que al·leguen que aquestes mesures suposen una vulneració de drets. Centenars de manifestants van concentrar-se ahir al vespre al centre de Barcelona per visualitzar les protestes. Van acabar formant barricades, cremant contenidors i llançant objectes incendiaris als Mossos d’Esquadra. La convocatòria de la protesta havia anat a càrrec de l’esquerra independentista.

De les vuit a les nou del vespre la marxa va transcórrer entre plaça Sant Jaume i el parc de la Ciutadella. Inicialment a la manifestació s’hi aplegaven vora 200 persones, però se n’hi van acabar sumant uns quants centenars més, de diverses ideologies i fins i tot negacionistes de la infecció. Hi havia diverses persones sense mascareta.

La protesta va acabar derivant en enfrontaments amb la policia, i els Mossos d’Esquadra van confirmar la detenció d’una noia per resistència a l’autoritat i agressió a dos agents, que, segons informacions de la mateixa policia, van resultar ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia