Societat

Temps mort al Centre Comercial Montigalà

La poca vida era al Carrefour, on molts no van dubtar a anar a comprar

Tots els establiments menys els essencials –òptiques, perruqueria, telefonia, bars i restaurants– estaven amb la persiana abaixada

Només la gent que ahir va decidir anar al Carrefour va animar una mica el Centre Comercial Montigalà, silenciós com quasi mai, amb tot tancat i només obertes les quatre botigues considerades essencials: les dues òptiques, les dues de telefonia mòbil, Worten –que també té telefonia–, la parafarmàcia, la perruqueria i alguns, no tots, establiments de restauració. Estaven oberts el McDonald’s, el KFC, una botiga on fan sushi, un forn i el cafè del mig, i algunes persones, poques, van fer cua per endur-se alguna cosa de menjar que, després, consumien fora. Una noia jove que duia el seu fill en un cotxet no s’havia assabentat que les botigues no obrien. Anava a buscar roba per al nen però va acabar girant cua. Ni nens –les atraccions de fora, sempre concorregudes, estaven precintades– ni adolescents que van a mirar botigues i a passar l’estona. Res, tot estava tancat perquè els centres comercials han d’estar tancats tots. Fora del centre comercial algunes botigues de Montigalà sí que estaven obertes, botigues al detall: una sabateria, una botiga de llums. I les d’alimentació. Somort tot.

També estava obert Ikea. Unes noies posaven ordre a la cua que s’hi havia format i deixaven passar molt amb comptagotes uns clients que s’havien atrevit a anar-hi. “Només poden passar a la part de magatzem si ja saben el que busquen, tot i que també els podem ajudar amb l’ordinador. Si no, poden encarregar-ho i venir a recollir-ho, però els dos pisos d’exposició estan tancats”, explicaven. A fora, només dos homes amb furgonetes esperaven que algun client sortís carregat. Al Decathlon també deixaven entrar, tot i que els passadissos estaven delimitats amb cintes. “Però si vol alguna cosa l’anem a buscar”, deia una treballadora. També estava aixecada la persiana del Leroy Merlin, però amb l’espai retallat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia