Societat

El sector de la restauració de Tarragona toca fons

El sector de la restauració de Tarragona adverteix que un de cada tres establiments de la demarcació no tornarà a obrir per l’impacte de les mesures adoptades per contenir la pandèmia. La possibilitat d’oferir menjar per emportar no resulta prou rendible per al sector, que reclama la reobertura immediata dels negocis tal com permeten altres comunitats de l’Estat espanyol. Segons el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado, les famílies “estan al límit”, i lamenta que només els deixin reobrir terrasses a partir del 23 de novembre i que es mantingui el confinament municipal.

Els bars dels pobles petits reivindiquen poder obrir

Els bars dels pobles petits fan sentir la seva veu pel tancament forçat per la Covid-19 i defensen la seva labor social més enllà de mantenir l’activitat. Els responsables dels bars que hi ha als municipis de Maldà, a l’Urgell, i a Rocallaura, el nucli agregat de Vallbona de les Monges, han impulsat un manifest a través de les xarxes socials per alertar d’una situació que pot portar al tancament definitiu d’aquests locals, que serveixen de “centres socials” en nuclis on viu molta gent per a qui no poder anar al bar suposa un risc d’aïllament. El manifest ja ha rebut múltiples adhesions de bars de pobles petits d’arreu del país.

Pimec durà els tests d’antígens a Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa i la patronal Pimec han acordat dur les proves d’antígens que ofereix l’entitat, i que s’han fet a Sant Quirze del Vallès, a la cocapital vallesana. Aquesta és una iniciativa que desenvolupa la patronal amb la col·laboració de Mutuacat i que té l’assessorament del doctor Oriol Mitjà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona