Societat

Dos ciclistes morts i un de crític en un xoc amb un cotxe al Papiol

El conductor del vehicle, que segons les investigacions dels mossos ha envaït el carril en sentit contrari, ha estat detingut per homicidi imprudent

Dos ciclistes han mort i un tercer ha quedat ferit crític en un xoc amb un cotxe a la C-1413a al Papiol (Baix Llobregat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.52 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 5 de la C-1413a, a l’alçada de la depuradora de Rubí i del polígon industrial de Santa Rita. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i tres ciclistes s’han vist implicats en un accident. Com a conseqüència del sinistre viari, han mort dos ciclistes, un home de 66 anys (JM. P. H.) i una dona de 43 (M. G. R.), veïns de Rubí. El tercer ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons les primeres investigacions dels Mossos d’Esquadra, el turisme hauria envaït el carril contrari. La policia ha detingut el conductor del turisme per homicidi imprudent. Segons informa l’ACN, el conductor, d’uns 80 anys i que ha donat negatiu a la prova d’alcoholèmia i drogues, possiblement s’hauria adormit al volant.

Amb aquestes víctimes, són 97 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia