Societat

La sortida de vehicles de Barcelona puja un 1% aquest divendres

Entre la mitjanit i les sis de la tarda han sortit de l’àrea metropolitana 295.000 vehicles

El trànsit a les sortides de l’àrea metropolitana de Barcelona ha augmentat un 1% aquest divendres previ al pont de desembre, en què ja està vigent el confinament municipal durant el cap de setmana.

Segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT), entre les 00:00 i les 18:00 hores d’aquest divendres han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona un total de 295.001 vehicles, un 1% més que divendres passat i un 13% menys que un divendres previ al confinament municipal dels caps de setmana, que es va decretar a mitjans d’octubre.

Malgrat que la Generalitat havia cridat els catalans a no desplaçar-se a segones residències pel pont, ahir dijous -últim dia de la setmana sense que estigui vigent el confinament municipal- van sortir de Barcelona un total de 485.118 vehicles, un 5% més que dijous passat i un 9% més que un dijous d’abans de les restriccions per la segona onada del coronavirus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia