Salut

Moren vuit avis en el brot de covid-19 a la residència de Cambrils

El brot, detectat a principis de mes, afecta una seixantena de persones

Vuit usuaris de la residència STS Cambrils han mort a causa del brot de coronavirus que pateix aquest centre des de principis d’aquest mes. El brot, detectat el passat 9 de desembre, afecta una seixantena de persones, segons han confirmat fonts del Departament de Salut a l’ACN. En aquesta residència cambrilenca, durant aquestes tres setmanes han donat positiu per covid-19 un total de 44 residents i 16 professionals, i s’han computat 8 defuncions.

Un altre brot, que es va detectar al Pius Hospital de Valls, afecta 31 professionals i 25 pacients. Segons Salut, les darreres dades confirmarien que la corba aniria a la baixa -ja hi havia hagut fins a 47 professionals infectats, el 17 de desembre passat. L’accés de visites als pacients aguts i del sociosanitari continua restringit. Tot i les baixes dels professionals, l’hospital funciona amb normalitat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia