Societat

El vent obliga a tancar activitats de Nadal

El campaments reials de Barcelona, l’Hospitalet i Badalona no van poder obrir

Els forts vents van causar ahir diverses incidències i van provocar el tancament d’activitats nadalenques. A Badalona, dues dones van resultar ferides lleument ahir al migdia per la caiguda d’un arbre. Els bombers van haver de fer més d’un centenar de sortides, sobretot a la regió metropolitana, per caigudes d’arbres, branques, pals de la llum, tendals i teules, mentre que el telèfon d’emergències 112 va rebre 300 trucades fins ahir a les set de la tarda.

A Barcelona, a causa del fort vent, la instal·lació La màgia d’Orient al Fòrum es va haver de tancar durant tot el dia. Les persones que tenien reserva, un total de 7.600, hi podran accedir qualsevol altre dia mostrant l’entrada. També es van haver de cancel·lar totes les activitats de matí, tarda i nit del Festival de Nadal de la plaça Catalunya, així com la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a la plaça. També les entrades a la instal·lació artística Bastir de nou el món de la plaça Universitat, el tió interactiu del fossat del mercat de Sant Antoni, i els concerts sorpresa previstos en el marc de la programació Sons de Nadal.

Els ajuntaments de l’Hospitalet de Llobregat i Badalona també van tancar els seus campaments reials pel vent. Els veïns de Badalona que tenien entrades podran accedir al recinte entre el 29 de desembre i el 4 de gener en la mateixa franja horària que tenien assignada. En el cas de l’Hospitalet, el consistori recol·locarà en altres dates les famílies. A l’Hospitalet també es van suspendre el Cicle d’Hivern, la Fàbrica de Joguines i la de Caramels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia