Salut

Dos candidats aspiren a dirigir Metges de Catalunya

Els afiliats a Metges de Catalunya (MC), el sindicat majoritari entre el col·lectiu mèdic de la sanitat catalana, estan cridats avui a les urnes per escollir la nova direcció de l’organització per als propers quatre anys. Els metges i les metgesses elegiran el nou equip de govern entre dues candidatures: Implicació i transparència, que encapçala l’actual president de Metges de Catalunya, Jordi Cruz, cirurgià de l’hospital de Mataró, i Guanya amb nosaltres, liderada pel fins ara secretari general del sindicat, Josep Maria Puig, nefròleg de l’hospital del Mar. La votació, presencial, es fa coincidint amb el cinquè congrés de MC.

Uns 150 docents tornen a fer classes als penals

Les presons van reprendre ahir el curs escolar amb les mesures sanitàries per evitar contagis de la Covid-19, segons informa el Departament de Justícia. Són uns 150 docents que fan classe a prop de 4.000 reclusos, que representen el 60% de la població reclusa. Fan des de classes de català fins a cursos universitaris.

Ja hi ha més de 76.000 persones vacunades al país

Malgrat que Salut diu que vacuna a un ritme de 10.000 persones al dia, ahir va acreditar únicament 7.881 noves dosis administrades. En total, ja hi ha 76.187 persones que han rebut el vaccí de Pfizer. A més, ahir van arribar a l’Estat les vacunes de Moderna, de les quals unes 5.800 unitats s’administraran a Catalunya.

Les entitats reclamen recursos per als sensesostre

La mort de dues persones sense llar a Barcelona en plena onada de fred evidencia una problemàtica social, i la Taula del Tercer Sector reclama polítiques que no deixin fora aquest col·lectiu, al qual s’ofereixen solucions temporals insuficients.“No volen un sostre, volen una llar”, assenyalen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia