Societat

Desmantellen dues festes il·legals a Barcelona amb una seixantena de persones cadascuna

La Guàrdia Urbana aixeca denúncies per incomplir totes les mesures de prevenció contra la Covid-19 i les restriccions establertes

La Guàrdia Urbana ha desmantellat aquest dissabte a la nit dues festes il·legals a Barcelona amb una seixantena de persones cadascuna. Totes dues van ser aturades cap a les nou del vespre i els assistents van ser denunciats per incomplinr totes les mesures de prevenció contra la covid-19. Una de les celebracions es feia al restaurant Cachitos de Rambla Catalunya, on hi havia 67 persones que anaven sense mascareta i no mantenien les distàncies de seguretat.

La Guàrdia Urbana , que va ser alertada per un veí, ha denunciat al responsable del local i als assistents. A l’altra festa il·legal, que es feia en un local de Ciutat Vella situat al carrer Méndez Núñez i que també es va desmantellar poc després de les nou de la nit, hi havia 64 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia