Societat

Els Bombers atenen 239 avisos per la tempesta de vent i pluja, més de la meitat a la regió metropolitana nord

Els Bombers han atès aquest divendres al matí 239 avisos per la tempesta de vent i pluja que ha escombrat el país d’oest a est. Són dades fins a les 11 hores.

La majoria de serveis han estat a l’àrea metropolitana nord, amb 141, seguit de la metropolitana sud, on se n’han fet 37.

També se n’han fet a les altres regions d’emergències: Lleida (22), Centre (20), Girona (11), Tarragona (7) i Terres de l’Ebre (1).

La majoria han tingut relació amb arbres caiguts, vidres trencats, parts de cobertes aixecades i tendals desenganxats. De moment no s’han registrat ferits.

El pla Ventcat està en estat d’alerta. De fet, només entre les 10 i les 11 hores, els Bombers han atès 104 avisos relacionats amb el vent.

A Concabella (Segarra), els Bombers han fet el sanejament d’un cobert esfondrat pel temporal, i al Polígon Industrial Pla de Rigat de Vilanova del Camí (Anoia) han retirat un arbre caigut al damunt d’un camió aparcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia