Societat

El Fora-stock de Banyoles, fins diumenge

La campanya de rebaixes dels comerciants de Banyoles Fora-stock, que s’havia d’acabar el cap de setmana passat, s’allarga fins diumenge. Durant aquests dies, diverses botigues ofereixen els descomptes que haurien fet a la tradicional Firestoc del pavelló de la Draga, que es va anul·lar.

El Fiporc de Riudellots, amb receptes en línia

J.F

La fira gastronòmica de Riudellots, el Fiporc, serà diferent. El dissabte 20, en lloc de degustacions, exposicions i tallers, hi haurà una demostració de receptes de productes del porc. El televisiu Marc Ribas farà una demostració, retransmesa en directe per TV Girona. Serà de les 11 del matí a la 1 del migdia.

Denuncien 26 persones per una festa de nit al Barri Vell

l.a

La Policia Municipal de Girona ha denunciat 26 persones per una festa nocturna en un pis del Barri Vell. El cos va rebre dimarts a les 11 de la nit una trucada d’un veí que els va informar que en un habitatge del carrer de la Força, número 22, s’hi estava fent una festa. Els agents van localitzar 26 persones a l’interior de l’immoble, que, segons van poder saber, eren un grup d’estudiants de nacionalitat francesa. Els 26 joves van ser denunciats per incomplir les mesures contra la Covid-19 i també es va aixecar una acta per infracció de l’ordenança de sorolls. És la desena festa que intervé el cos des que hi ha confinament.

Carnestoltes d’exposició, a Ripoll

j.c

L’església de Sant Pere de Ripoll oferirà els dos propers caps de setmana una exposició per recordar les edicions anteriors del carnestoltes, suspès ara per la pandèmia. La mostra recollirà disfresses, cartells i materials tant de la rua com de la Ruta Hippie i també es projectaran les rues dels anys passats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia