Societat

Dos detinguts a Manresa després de la manifestació de suport a Pablo Hasél

Els arrestats van cremar un contenidor i haurien agredit els agents en el moment de ser identificats

Els Mossos van detenir aquest dimecres al vespre dues persones a Manresa després de participar a la manifestació de suport a Pablo Hasél.

Segons fonts policials, els arrestats, un noi de 20 anys i una noia de 18, haurien cremat un contenidor, però no van ser identificats en el moment dels fets per motius de seguretat.

Uns agents de paisà van seguir-los un cop finalitzada la manifestació i van procedir a identificar-los.

En aquest moment, però, segons el relat policial, el jove es va abraonar sobre els agents i els va colpejar, motiu pel qual va ser detingut per desordres públics i atemptat a l’autoritat.

La noia va intentar evitar la detenció del jove donant cops als agents i també va ser arrestada. Dos agents van resultar ferits lleus.

Tots dos detinguts estan a dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial al llarg d’aquest dijous. Al noi li consten antecedents policials per fets similars.

A més, els Mossos expliquen que hi ha una tercera persona investigada per participar en la crema del contenidor, però que no va ser detinguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia