Salut

El govern espanyol adquireix 17 milions de dosis de Moderna

Arribaran al tercer i quart trimestre del 2021

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha anunciat aquest dimarts que l’Estat ha adquirit 17 milions de dosis de la vacuna de Moderna en el marc de la compra per part de la Unió Europea de 150 milions de dosis.

Les vacunes es lliuraran al llarg dels dos últims trimestres del 2021: 5,7 milions al tercer trimestre, i 11,3 al quart trimestre. La quantitat se suma als 16 milions que Espanya podia adquirir gràcies a l’acord de la Comissió Europea amb Moderna, i segons Montero permetrà que les comunitats autònomes “segueixin complint amb el seu calendari de vacunacions”.

L’executiu espanyol assegura que ara com ara ja s’han adquirit 4,5 milions de dosis de Pfizer, Moderna i AstraZeneca, i gairebé 4 milions de dosis ja han estat administrades. A conseqüència de les vacunacions, 1,3 milions de persones han rebut el tractament complet de vacunació, que inclou les dues dosis de les vacunes que comporten doble administració.

Segons Montero, tot plegat permet mantenir l’objectiu de tenir el 70% de la població vacunada a l’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia