Societat

Denuncien un home de 57 anys per fer les pintades racistes i xenòfobes en centres educatius de Reus

L’home duia a sobre un retolador i una defensa extensible en el moment de ser identificat per la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat un home de 57 anys com a presumpte autor de les pintades de contingut racista i xenòfob aparegudes en centres educatius i en vehicles de la ciutat. Segons informa l’Ajuntament, dimecres el cos municipal va muntar un dispositiu especial per localitzar l’autor, del qual en disposava la descripció. Cap a dos quarts de deu de la nit els agents van localitzar-lo al carrer de Josep M. Prous i Vila, a tocar de l’escola La Salle. En el moment de la identificació, l’home va posar de manifest la seva implicació en els fets. Els agents van escorcollar-lo i li van localitzar un retolador vermell coincident amb el de les pintades i una arma de defensa extensible.

Els guàrdies van aixecar acta per incompliment de l’ordenança de civisme, que prohibeix els grafits i pintades en espais no autoritzats. Les pintades de contingut racista i xenòfob s’han localitzat en parets dels col·legis La Salle i Teresa Miquel i Pàmies, i en vehicles estacionats. Es podien llegir frases com ’Moros fora del cole’ o ’Vox’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia