Societat

Mor el conductor d’un vehicle que circulava en direcció contrària per la N-II a Vilademuls

El turisme ha topat contra un altre cotxe, el conductor del qual ha quedat ferit de poca gravetat

El conductor d’un vehicle que circulava en direcció contrària a l’N-II a l’altura de Vilademuls (Pla de l’Estany) ha mort aquest dissabte després de topar amb un altre turisme. El conductor d’aquest segon vehicle ha resultat ferit i ha estat traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, els Mossos han rebut l’avís quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres de la tarda. S’investiga el motiu pel qual en conductor, de 75 anys i veí de Cadaqués, circulava contra direcció en el moment del sinistre. Amb aquesta, ja són 73 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El sinistre ha obligat a tallar la via en sentit Girona durant dues hores i ja està plenament operativa. S’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia